woensdag 8 maart 2017

Lekker aan het klussen in het huis

Dorpsingang

Wat is het toch ieder jaar weer verschrikkelijk mooi als je het dorp in komt rijden ( zeker als je net bij de tandarts geweest ben) en alle sneeuwklokjes bloeien. Kan bijna niet wachten. Vandaag was het echt mooi met het zonnetje erbij.Je mag er alleen naar kijken als je er denkt 1 mee te moeten nemen en je wordt gesnapt dan betaal je echt veel geld.
Het is ook wel heel jammer als men ze zou plukken.
In mijn tuin staan er ook een paar maar nergens anders staan er zoveel bij elkaar als hier aan het begin van het dorp.

 
Dierenarts

Vanmiddag met de jongste kat naar de dierenarts in Garabonc. Daar is ze gesteriliseerd. Anders dan in Nederland mag je de kat meteen na de ingreep nog slapende mee nemen. Wel goed opletten en medicijnen mee voor de volgende dagen. Ze slaapt de hele terugweg in de auto nog. Ook thuis blijft het nog even rustig. Dan aan het eind van de middag loopt ze wiebelend door het huis. Ze kruipt de hele avond (ook nu) lekker op schoot en is al weer aan het spinnen. Toch is ze nog niet helemaal stabiel. Rond 20 uur weer wat gegeten dus nu nog 2 dagen binnen houden en dan mag ze weer lekker buiten spelen. Over 2 weken de hechtingen eruit.

Dierenarts in Garabonc


 

 

VervenVanmorgen na de tandarts al begonnen met schuren van de voorkeuken. Bijna klaar toen ik weg moest met de kat. Andi (vriendin) inmiddels de muren glad aan het maken. Zodat we als het droog is kunnen gaan verven. Vanmiddag het plafond voor de eerste keer geverfd. Zodat het morgen nog een keer kan en dan klaar is. Hopen dat het veel mooier gaat worden als dan het was. Het was wel echt nodig om de muren weer opnieuw te verven. Deze keer niet geel maar een licht beige verfje. Hierna nog alle andere ruimtes dus voorlopig werk genoeg nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten